Yoga Retreat in Portugal: Alle tijd…

19-26 september 2020…

Alle tijd voor ontspanning, verdieping en plezier…

Geef jezelf het cadeau van tijd  om jouw eigen tempo weer te voelen en te volgen!

Reis mee met Jolanda van der Linden & Samantha Rice naar prachtig Portugal voor een onvergetelijke fijne yoga retreat.

Geniet van de schoonheid van het natuur: Wij verblijven op een landgoed op de rand van het beroemde natuurgebied Serra de Estrela, in Portugal. Daar kunnen we wandelen, paardrijden, kanoën, zwemmen in het natuurbad of in de Mondego rivier. Wil je toch wat meer vertier? Ga een middag naar een authentieke Portugese stad… het kan allemaal.

Wordt wakker met de vogels en lig ’s avonds te kijken naar de sterrenhemel: Overnacht in één van de acht luxe canvas lodges, die voorzien zijn van uitstekende bedden en een eigen terras. De lodges liggen ver uit elkaar, bieden 100% privacy, alle faciliteiten voor een onbezorgd verblijf en hebben een spectaculair uitzicht over de groene en stille Mondego vallei!

Voed jouw lijf met gezond en verrukkelijk eten: Alle maaltijden worden elke dag vers bereid en opgediend met trots en liefde. Onze gastheer Menno kookt de sterren van de hemel! Mocht je zelf iets willen klaarmaken, iedere lodge heeft een volledig ingerichte keuken. 

Dagelijks worden er een meditatie en twee yoga lessen aangeboden in een overdekt yoga shala. Jolanda zorgt graag voor de meer actieve yang yoga lessen en Samantha voor de rustige yin lessen. Ook bieden ze twee bijzondere workshops aan tijdens de week. Wil je beginnen met yoga of beoefen je al yoga, deze retreat is voor iedereen toegankelijk.

Voor meer informatie en inschrijven: 

www.lindenyoga.nl