Contact

Voor een afspraak voor Rebalancing sessies, singing bowl sessies of privé Yin Yoga lessen, bel of mail gerust.

Samantha Rice

sjrice@live.nl | 06-48365864

Praktijdadres:

Yogatreasure

Antonie van Leeuwenhoekweg 17a 

2408 AL Alphen aan den Rijn

Tarieven

Als je er aan toe bent om echt tot jezelf te komen, dan ben je bij ervaren lichaamswerk therapeut Samantha Rice op het juiste adres. Met volle aandacht begeleidt zij jou naar een diepe ervaring van verbinding met jezelf. Laat je energie weer stromen!

Rebalancing sessie á 1,5 – 2 uur: € 110

Een lichaamswerk sessie volledig afgestemd op jouw lijf waarin je begeleidt wordt om  bewust af te stemmen op jouw gevoelde ervaring. Dit geeft toegang tot jouw krachtige innerlijke (hulp)bronnen.

Holistische ontspanningsmassage á 1 uur: € 75

Deze massage is gericht op diep ontspanning en het aanspreken van het zelf-helend vermogen van jouw lichaam. De massage brengt meer souplesse in het fysieke lichaam (spieren, pezen, lymphe circulatie, bindweefsel) en ondersteunt het balans op energetische vlak.

Diep Duik 1 op 1 privé retreat dag: € 225

Volle aandacht voor jou met begeleide meditatie, yin yoga en een Rebalancing sessie. Inclusief lunch en thee. Kan ook als Cadeaubon gekocht worden!

Klankschaal sessie á 1 uur: € 50

Een meditatieve sessie van zelf-onderzoek met de Tibetaanse klankschaal. Voel de vibratie, wordt gewaar van de diepere lagen van jouw lichaam en bewustzijn. Laat je zakken in het beleving van het huidig moment en alles dat je al bent. Sessies worden afgesloten met een klankschaal healing.

Alle prijzen zijn inclusief BTW voor particulieren.

 

%d bloggers liken dit: