Embodied Presence

Ervaar de wijsheid van jouw lichaam

Yoga asana nodigen je uit om in je lichaam te komen, te voelen en de dagelijkse spanningen los te laten. Dit is de reden waarom velen van ons met yoga beginnen.

Wat als we jou vertellen dat er nog zoveel meer te ontdekken is door het beoefenen van de “innerlijke asana”? Innerlijke asana is het bewust afstemmen op jouw gevoelde ervaring en geeft toegang tot jouw krachtige innerlijke (hulp)bronnen – op de yoga mat en in het dagelijks leven.

Door de unieke integratie van Rebalancing lichaamswerk met yin yoga, nodigen we je uit om de natuurlijke wijsheid van je lichaam te voelen en ontdekken en om in de diepere lagen van jezelf te duiken.

Tijdens de ‘Embodied Presence’ retraite leer je hoe je bewust en behendig aanwezig kunt blijven in het moment met de gedachten en gevoelens die zich aandienen. Ervaren hoe het is om vanuit het denken te zakken naar voelen, om vervolgens te leren rusten in Zijn.

Voor meer informatie en inschrijven, click hier:

EMBODIED PRESENCE WEEKEND

Deze weekend is VOL!

Nieuwe data worden binnenkort bekend gemaakt. Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer de volgende Embodied Presence Weekend plaatsvindt? click hier:

HOU MIJ OP DE HOOGTE!

B40CFF38-90AA-4C38-A84B-CAC86BB0A709

%d bloggers liken dit: